Google a pierdut mai multe dispozitive Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Acestea apar în noi imagini pe internet

03.09.2018
Google a pierdut mai multe dispozitive Pixel 3 şi Pixel 3 XL. Acestea apar în noi imagini pe internet

Probabil că atmosfera în birourile Google care dezvoltă noile Pixel 3 şi Pixel 3 XL nu este una tocmai calmă, întrucât multe telefoane sunt deja în libertate, cu mai bine de o lună înaintea mult aşteptatului eveniment de lansare. După ce Google Pixel 3 XL a fost deja disponibil la vânzare pe piaţa neagră, acum vedem în sfârşit şi modelul Pixel 3 de dimensiuni mici din toate unghiurile posibile, iar unul din modelele Pixel 3 XL a fost uitat într-un taxi.

Până în prezent nu ştiam foarte multe lucruri despre Pixel 3, însă se pare că acesta nu va mai fi la fel de mic precum modelele precedente. Imaginile pe care le avem la dispoziţie descriu un telefon cu ecran Full HD+ cu diagonală de 5,5”, fără decupaj şi cu un raport de aspect mai „obişnuit” (18:9). Acesta seamănă mai mult cu Pixel 2 XL decât cu noul Pixel 3 XL, având deasupra şi sub display margini destul de pronunţate şi difuzoare stereo.

Din punct de vedere al specificaţiilor hardware, acesta va fi echipat cu aceleaşi componente precum Pixel 3 XL, adică un Snapdragon 845, 4 GB memorie RAM şi două camere frontale de 8 megapixeli (una cu diafragmă variabilă f/1.8-f/2.2), cu o cameră cu un singur senzor pe partea din spate. Acumulatorul de 2.915 mAh ar putea fi considerat mic pentru standardele din piaţă, însă acesta este un telefon Google, deci optimizarea consumului pe Android ar putea fi superioară decât ale modelelor produse de parteneri.

Pe partea din spate putem observa un design similar cu cel al lui Pixel 3 XL, cu partea de sus acoperită cu sticlă, senzorul de amprentă fiind acum încadrat în partea metalică a spatelui. De fapt nu ştim exact din ce este realizată carcasa acestui telefon, întrucât leak-urile precedente demonstrau încărcare wireless pe Pixel 3 XL.

Şi că tot am menţionat Pixel 3 XL atât de mult, unul dintre telefoanele care sunt în „libertate” a fost găsit de către şoferul unei maşini care prestează servicii de ridesharing pentru Lyft, principalul concurent Uber din Statele Unite. Având în vedere că telefonul arată identic cu ceea ce am mai văzut în alte leak-uri, este destul de clar că acesta va fi telefonul pe care Google îl va prezenta în luna octombrie.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult