Google încearcă (și eșuează) să ridiculizeze iPhone-urile în noile reclame pentru Pixel 7 și Fold. VIDEO

22.06.2023
Google încearcă (și eșuează) să ridiculizeze iPhone-urile în noile reclame pentru Pixel 7 și Fold. VIDEO

Dintr-un motiv sau altul, Google intră în hora reclamelor care încearcă să ridiculizeze iPhone. Reclamele, realizată într-un stil care se dorește a fi amuzant, portretizează un iPhone 14 Pro și un Google Pixel 7 Pro angajați într-o discuție despre faptul că iPhone și-ar dori să fie mai mult precum Pixel. Această situație este însă amuzantă din alt punct de vedere: telefoanele Pixel, deși sunt mai ieftine, nu reușesc nici măcar să se apropie de vânzările de iPhone.

Pixel încearcă să pună iPhone într-o lumină proastă, dar reușește doar să se facă de râs

Conform reclamelor, iPhone, care vorbește în vocea asistentului vocal Siri, este gelos pe Pixel, care folosește vocea Google Assistant. iPhone-ul s-ar plânge de faptul că Pixel face mai multe lucruri, fotografii mai clare și chiar fotografie astrală. Pe parcurs, iPhone-ul chiar rămâne fără baterie, ceva ciudat de menționat într-o reclamă în 2023, când iPhone-urile, în special cele din zona „Pro” se află în top la capitolul autonomie.

De altfel, în altă reclamă, iPhone-ul se încarcă wireless de la Pixel 7 Pro, iar în altă reclamă Google se laudă cu VPN-ul integrat în telefoanele sale, care asigură o securitate mai bună pe Wi-Fi-uri publice. În era conexiunilor 5G de mare viteză și traficului nelimitat, Google se laudă că te protejează de Wi-Fi-uri publice nesecurizate pe telefoane de peste 1.000 de euro.

În final, Google se laudă și cu noul său telefon pliabil, Pixel Fold, care aparent se laudă cu ecranul mare pentru… gaming? Curios este faptul că au ales acest caz de utilizare, întrucât chipset-ul Tensor G2 din Pixel Fold nu este deloc comparabil cu cel al unui flagship tradițional din punct de vedere al performanței și cu siguranță nu este comparabil cu cel din iPhone 14 Pro, atât în teste, cât și în utilizare normală în gaming.

Probabil că în câteva luni sau ani, aceste reclame vor fi șterse de pe internet, așa cum și Samsung a șters reclamele în care ridiculiza Apple din trecut.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult