Google Pixel 3 XL a fost depistat în mâinile unui utilizator din Canada

21.08.2018
Google Pixel 3 XL a fost depistat în mâinile unui utilizator din Canada

Am văzut în ultima perioadă destule imagini „neoficiale” cu Pixel 3 XL, primul model de smartphone cu ecran decupat de la Google, însă acum vedem şi telefonul în plină glorie, fotografiat pe ascuns în libertate. Se pare că cineva din oraşul Toronto (Canada) care merge des cu metroul are un astfel de dispozitiv şi îl foloseşte pe post de telefon personal şi nici nu se sfieşte să îl acopere cu o husă. Astfel putem confirma câteva dintre zvonurile despre acest dispozitiv.

Imaginile realizate în metroul din Toronto prezintă un dispozitiv exact aşa cum l-am văzut în imaginile „spion”. Acesta beneficiază de un ecran mare, cu un decupaj pe măsură în partea de sus a display-ului, un element mai pronunţat decât pe toate celelalte dispozitive cu design similar de pe piaţă. Acesta pare să beneficieze de două camere foto pe partea din faţă şi de un difuzor mai mic pentru apeluri. De asemenea, marginile laterale sunt aproape inexistente, însă în partea de jos poate fi observată o „bărbie” foarte pronunţată, probabil la fel de mare precum notch-ul din partea de sus.

Motivul pentru care acest telefon pare să aibă o parte neagră atât de mare sub display pare să fie încăpăţânarea celor de la Google pentru integrarea de difuzoare stereo pe partea din faţă, ceva ce am văzut şi pe generaţiile precedente de telefoane Google Pixel.

Este prima dată când putem vedea şi spatele telefonului într-o imagine mai clară, unde poate fi observat design-ul specific seriei Pixel. Este vorba despre o bucată de sticlă în  partea de sus şi un capac din aluminiu în rest. Astfel putem confirma şi faptul că telefonul nu oferă decât o singură cameră foto pe partea din spate, însă nu putem vedea senzorul de amprentă, care ar trebui să se regăsească undeva în partea de sus a telefonului, acea zonă fiind acoperită de mâna utilizatorului.

Aceste imagini par a fi reale, însă ca în cazul oricărui leak, există posibilitatea de a fi false. Având în vedere cât de multe surse anonime au raportat aceleaşi detalii despre Pixel 3 XL, sunt slabe şanse ca imaginile să nu fie reale. Este curios însă faptul că Google a încredinţat telefonul înainte de lansare unui utilizator (probabil angajat Google), care nu se oboseşte nici măcar să îl ascundă atunci când îl foloseşte în public.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult