Google Pixel 7a apare într-o prezentare video neoficială

04.01.2023
Google Pixel 7a apare într-o prezentare video neoficială

Ilustrat deja cu imagini de prezentare, designul Pixel 7a este confirmat și cu o prezentare video neoficială, surprinzând un exemplar funcțional al telefonului așteptat pentru lansare în luna aprilie-mai.

Pregătit ca o versiune mai ieftină, dar la fel de performantă a modelului flagship, Pixel 7a va oferi, cel mai probabil, același procesor Tensor G2 dar și încărcare wireless. În schimb, prima impresie video pare să indice o ramă sesizabil mai groasă în jurul ecranului. Însă alte detalii, precum rata de refresh la 90Hz și suportul dual-SIM sunt preluate de la modelul Pixel 7.

Aparent, la sursa clipului video se află un autor din Vietnam, cel mai probabil, un angajat de la fabricile contractate de Google pentru livrarea noului flagship de buget. Având în vedere faptul că primele randări cu designul Pixel 7a au apărut încă din luna noiembrie, este plauzibil ca exemplarul surprins în imagini să fie chiar versiunea retail a telefonului, fabricată în anticiparea lansării din primăvară.

Potrivit detaliilor neconfirmate oficial, Pixel 7a păstrează multe din avantajele modelului premium, cum ar fi chipsetul Tensor G2 cu proces de fabricație pe 4 nm, configurația cu 8 GB RAM și 128 sau 256 GB stocare, respectiv ecranul OLED FHD+ la 90 Hz. Alte aspecte precum configurația de camere foto și viteza de încărcare a acumulatorului ar putea suferi modificări. Spre exemplu, viteza de încărcare wireless ar putea fi plafonată la doar 5W (față de 20W la Pixel 7).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult