Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro, disponibile într-o nouă culoare

27.01.2024
Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro, disponibile într-o nouă culoare

Google își extinde paleta de culori pentru modelele Pixel 8 și Pixel 8 Pro, adăugând o nouă nuanță de verde (mentă) în colecția sa. Această adiție, dezvăluită recent de Google, vine să răspundă dorinței utilizatorilor de a avea mai multe opțiuni de personalizare. Nuanța de verde mentă, descrisă ca fiind inspirată din culorile vibrante ale naturii, oferă o alternativă la culorile tradiționale negru, maro și roz-auriu.

Disponibilă exclusiv pentru variantele cu 128GB de stocare, noua culoare verde mentă este prezentată ca o invitație la „calm și energie”, fiind considerată de echipa de design a Google ca o opțiune pentru cei care vor să se lase inspirați de culoarea dispozitivului, scrie The Verge.

Pe lângă noul aspect estetic, Pixel 8 și Pixel 8 Pro continuă să impresioneze prin specificațiile tehnice avansate. Ambele modele sunt echipate cu cel mai recent chipset Tensor G3 al Google, promițând performanțe rapide și eficiente. Stocarea UFS 4.0 asigură acces rapid la fișiere, iar capabilitățile foto rămân impresionante.

Cu ce specificații vine Pixel 8 de la Google

Pixel 8 dispune de o cameră principală de 50 de megapixeli cu tehnologia avansată Octa-PD pentru performanțe bune în condiții de lumină scăzută. De asemenea, beneficiază de un zoom digital Super-Res de 8x și de un senzor de 12 megapixeli cu autofocus și capacități macro pentru fotografii detaliate de aproape.

Pixel 8 Pro se laudă cu un ecran OLED QHD+ de 6,7 inch și Gorilla Glass Victus 2. În față, există o cameră selfie de 10,5 megapixeli, în timp ce pe spate se găsesc trei camere puternice: o cameră principală de 50 de megapixeli cu autofocus pe detecție de fază și stabilizare optică a imaginii, un nou senzor ultrawide de 48 de megapixeli și o cameră de zoom de 48 de megapixeli cu un zoom digital Super-Res impresionant de 30X. Designul telefonului combină sticla și metalul, amintind de modelul anterior Pixel 7 Pro.

Ambele modele includ câteva caracteristici notabile precum un cip de securitate Titan pentru o protecție îmbunătățită, senzori de monitorizare a temperaturii și un scanner de amprente ultrasonic integrat în ecran.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult