Google Pixel 8a va beneficia de patru variante de culoare. Când va fi lansat telefonul

15.04.2024
Google Pixel 8a va beneficia de patru variante de culoare. Când va fi lansat telefonul
Foto: Android Headlines

Atunci când vine vorba despre dispozitivele de la Google, informațiile scăpate pe Internet și leak-urile de toate felurile sunt la ordinea zilei, iar viitorul telefon Pixel 8a nu face excepție. Deja aveam câteva render-uri și detalii despre configurația hardware pe care Google are de gând să o utilizeze în acest smartphone, iar acum, grație celor de la Android Headlines, am primit și imagini cu toate variantele de culoare în care ar urma să fie lansat acest nou telefon.

Astfel, conform imaginilor pe care le puteți admira în galeria atașată acestui articol, Google Pixel 8a va beneficia de nu mai puțin de patru variante de culori: Obsidian (negru), Porcelain (alb), Mint (verde) și Bay (albastru). Aceste nuanțe nu sunt străine fanilor Pixel, dispozitive precum Google Pixel 8 și Pixel 8 Pro oferind varianta de culoare Mint, în timp ce 8 Pro dispune de o variantă Bay.

Google Pixel 8a
Foto: Android Headlines

Noul leak pretinde ca viitorul Google Pixel 8a va fi în sfârșit anunțat la ediția din acest an a conferinței Google I/O, pe care compania o va susține pe 14 mai 2024, însă această afirmație nu reprezintă nici pe departe o noutate sau o surpriză pentru cei care urmăresc cu interes smartphone-urile sau gadget-urile companiei.

Google Pixel 8a ar urma să aibă un design asemănător cu cel al fraților mai mari Pixel 8 și Pixel 8 Pro, însă cu o textură mată pe spatele dispozitivului. Noul model mai accesibil ca preț din familia Pixel ar trebui să fie bazat pe procesorul Tensor G3, să dispună de 8 GB de memorie RAM, precum și de un ecran cu diagonala de 6,1 inci, cu rezoluție FullHD+ și rată de refresh de 120 Hz (deși există și zvonuri conform cărora Google va păstra refresh-ul de numai 90 Hz de pe modelele „a” anterioare). Sistemul de camere ar fi bazat pe un senzor principal de 64 MP, secondat de unul ultra-wide de 13 MP, iar bateria ar avea o capacitate de 4500 mAh, cu încărcare pe fir la 27W.

Mai important pentru potențialii utilizatori din România, Google Pixel 8a ar urma să fie primul smartphone al companiei care va beneficia de distribuție oficială în țara noastră.

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News