Google publică noi imagini cu telefoanele Pixel 3a şi Pixel 3a XL, confirmând data de lansare

19.04.2019
Google publică noi imagini cu telefoanele Pixel 3a şi Pixel 3a XL, confirmând data de lansare

Google oferă seria de telefoane Pixel 3a şi Pixel 3a XL ca soluţie temporară în aşteptarea generaţiei Pixel 4.

Versiuni „Lite” ale telefoanelor Pixel 3, acestea vor beneficia de hardware mid-range şi o construcţie mai puţin premium.

Zvonurile circulate până acum vorbesc despre o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 670, cu 4 GB memorie RAM, cameră frontală de 8 megapixeli şi o cameră foto principală de 12 megapixeli, echivalentă sau chiar identică cu cea de pe Pixel 3. Diferenţa ar putea veni în cadrul procesării, întrucât chipset-ul 670 este semnificativ mai slab decât modelul 845 folosit de Pixel 3. Pixel 3a primeşte un ecran de 5,6” cu rezoluţie Full HD+, în timp ce modelul Pixel 3a XL ar putea fi echipat cu un ecran de 6”.

Modelul XL ar putea primi în schimb chipsetul Snapdragon 710, dar este greu de spus dacă acesta va avea performanţe foto mai apropiate de cele de pe Pixel 3.

Google a distribuit deja un teaser, cu aluzie la un eveniment de lansare pregătit pentru data de 7 mai. Informaţia este confirmată încă o dată cu o imagine de prezentare în care telefoanele Pixel 3a şi Pixel 3a XL apar cu aceeaşi dată fixată pe ecran.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult