Goophone S5, clonă high-end Galaxy S5 cu preţ imbatabil

Goophone S5, clonă high-end Galaxy S5 cu preţ imbatabil

Păstrând tradiţia, producătorii chinezi  de telefoane mobile s-au mişcat repede şi anul acesta, lansând prima clonă Galaxy S5 la mai puţin de două zile după produsul original.

Noul Goophone S5 se prezintă cu un design exterior aproape identic, diferit de modelul original Galaxy S5 doar prin culoarea grilei pentru cască audio şi absenţa logoului Samsung, înlocuit pe spatele carcasei cu semnătura producătorului chinez.

Goophone S5 VS Samsung Galaxy S5

Contrar aşteptărilor, Goophone S5 este mai mult decât o copie palidă realizată după produsul unui brand celebru, al cărei unic rol este de a da impresia (falsă) de lux. De fapt, avem de-a face cu un smartphone high-end în toată puterea cuvântului, cu ecran Full HD de 5 inch, 2GB memorie RAM şi chipset MediaTek cu CPU octa core la 2GHz. Lista dotărilor continuă cu suport dual SIM, două camere foto de 13MP şi 5MP, respectiv conectivitate WiFi N şi 3G.

În carcasa cu design inconfundabil, produsă în variante pe negru, alb, auriu şi albastru, se ascunde un acumulator de 2800mAh.

Livrat cu sistemul Android 4.2, tradus inclusiv în limba română, noul Goophone S5 poate fi obţinut în pachet retail contra sumei de 300 dolari, reprezentând mai puţin de jumătate din preţul estimat pentru originalul Galaxy S5. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult