Gresso anunţă seria de smartphone-uri Regal cu trei modele de lux

19.12.2014
Gresso anunţă seria de smartphone-uri Regal cu trei modele de lux

Compania elveţiană Gresso, specializată în dezvoltarea de telefoane şi accesorii de lux, a anunţat o nouă serie de smartphone-uri dedicate celor pentru care banii nu sunt o problemă. Este vorba despre colecţia 2015 Gresso Regal, care include trei modele de telefoane realizate din materiale preţioase. În timp ce specificaţiile tehnice ale smartphone-urilor R1, R2 şi R3 sunt comune, diferenţele constau în materialele folosite în realizarea carcaselor exterioare.

Când vorbim despre smartphone-uri de lux, automat ne gândim la dispozitive arătoase, dar care nu oferă foarte multe când vine vorba despre performanţă. Ei bine, Gresso încearcă să şteargă această preconcepţie din mintea clienţilor. Seria de smartphone-uri Regal va oferi display-uri de 5” cu rezoluţie Full HD şi protejate de Gorilla Glass, procesor quad-core la 1,5 GHz, 32 de GB de memorie internă, 2 GB RAM şi camere de 13 şi 5 megapixeli. Comparativ cu flagship-urile zilelor noastre, specificaţiile acestea nu mai sunt de mult de actualitate, însă în contrast cu alte smartphone-uri din această clasă, Gresso oferă hardware destul de competitiv.

Fiind dispozitive de lux, cele trei modele de Gresso Regal, vor veni în ediţie limitată, fiecare dintre acestea fiind disponibile în 999 de exemplare numerotate. Clienţii vor putea să îşi aleagă numărul în limita stocului disponibil, acesta fiind gravat pe banda metalică de pe spatele telefonului. Carcasa tuturor modelelor este realizată din titan şi măsoară doar 8,8 mm în grosime, fiind astfel cel mai subţire smartphone de lux. Totuşi, titanul adaugă greutate în plus, telefon din gama Regal cântărind 205 grame.

Modelul R1 este cel mai ieftin, carcasa, logo-ul şi banda metalică de pe spate fiind confecţionate din titan. Carcasa a fost metalizată prin pulverizare, un proces tehnologic care îmbunătăţeşte rezistenţa materialelor la zgârieturi. Modelele R2 şi R3 sunt cele scumpe, fiecare oferind finisaje placate cu aur de 18 karate. R2 foloseşte aur alb pentru logo-ul Gresso şi banda metalică, în timp ce R3 foloseşte aur galben. Fiecare smartphone este realizat manual şi se livrează într-o cutie din piele neagră.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult