Honor 30 Pro în imagini oficiale: zoom cu periscop și sticlă mată pe spate

13.04.2020
Honor 30 Pro în imagini oficiale: zoom cu periscop și sticlă mată pe spate

Honor 30 Pro urmează să debuteze foarte curând, iar Huawei a publicat primele imagini cu dispozitivul, care dezvăluie design-ul camerelor foto. În timp ce modelele P40 de la Huawei atrag toată atenția în ultima perioadă, brandul Honor a cam dispărut puțin din atenția publicului în ultimele câteva luni. Chiar dacă producătorul chinez nu mai promovează acest brand la fel de agresiv ca înainte de „Entity List”, telefoanele sub acest nume vor continua să fie lansate, cu aceeași frecvență ca înainte.

Președintele Honor, Zhao Ming, a publicat pe contul său de Weibo câteva imagini cu Honor 30 Pro. Acesta va fi modelul de top al seriei și va fi lansat probabil alături de un Honor 30 standard și un Honor 30 Lite. În termeni de specificații hardware, modelul Pro ar trebui să se apropie foarte mult de Huawei P40 Pro, întrucât majoritatea modelelor de top de la Honor au fost lansate drept alternative mai ieftine la flagship-urile brandului principal.

În cazul Honor 30 Pro, putem vedea din imagini că vom avea de a face cu un dispozitiv cu nu mai puțin de patru senzori foto. În partea de sus poate fi observat un zoom periscopic, probabil un zoom 5x similar cu cel de pe P30 Pro și P40 Pro, în timp ce alte două camere vor fi cel mai probabil wide și ultra-wide. Senzorul mai mic de pe lateral este însă o necunoscută, acesta putând fi ori un senzor de adâncime, ori un senzor 3D TOF, fie un senzor pentru o cameră macro, așa cum am mai văzut pe alte modele Honor din trecut.

La nivel de design nu putem observa prea multe. Telefonul pare să fie realizat tot din sticlă și metal, panoul de pe spate fiind însă mat, așa cum am mai văzut și pe alte telefoane din ultimele câteva luni, inclusiv pe P40 Pro.

La capitolul specificații, avem la îndemână doar informații neoficiale, însă camera principală ar trebui să fie echipată cu un senzor Sony IMX700 de 50 megapixeli cu dimensiune mare 1/1,28”, la fel ca P40 Pro de la Huawei. Modelul Honor 30 Pro ar trebui de asemenea să vină echipat cu un chipset Kirin 990 5G, ecran OLED de 6,57” cu rezoluție Full HD+ (o premieră pentru Honor) și un acumulator de 3.900 mAh.

Lansarea noilor modele din seria Honor 30 este programată pentru 15 aprilie, în aceeași zi în care Apple ar putea dezvălui noul iPhone SE. De altfel, lansarea acestor dispozitive este dedicată Chinei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult