Honor 50 Pro, testat cu benchmark-ul AnTuTu

10.06.2021
Honor 50 Pro, testat cu benchmark-ul AnTuTu

Honor 50 Pro este primul telefon cu chipset Qualcomm lansat după „evadarea” din sfera interdicțiilor economice impuse companiei-mamă, Huawei.

Huawei a vândut brandul de telefoane Honor unui consorțiu de companii susținute de Guvernul Chinez. Noul proprietar se numește Shenzhen Zhixin New Information Technology Co și este un conglomerat format de peste 40 de companii, ce include parteneri de distribuție, furnizori de componente și angajați care au investit în acțiunile companiei. Entitatea nou formată este însă controlată de Partidul Comunist Chinez (PPC), prin Guvernul regiunii de sud a orașului Shenzhen. Aparent, „trucul” a funcționat, Honor reușind să reia activitățile fără a fi blocat la fiecare pas de interdicțiile SUA.

Revenind noul model flagship, Honor 50 Pro apare în catalogul AnTuTu folosind o configurație bazată pe chipsetul Snapdragon 778G. Ajutat și cu 8GB memorie RAM LPDDR4x, telefonul a obținut un scor respectabil de proape 526000 puncte.

Honor 50 Pro

Potrivit detaliilor extrase la rularea benchmark-ului, telefonul vine înzestrat cu ecran de 120Hz și 256GB stocare internă cu format UFS 2.x (ceva mai lentă decât soluțiile întâlnite la gama high-end).

Potrivit unor zvonuri mai vechi, Honor 50 Pro vine echipat cu o cameră principală de 108 MP și lentile cu deschidere f/1.8. Un al doilea ornament de formă circulară încadrează două camere auxiliare, însă niciuna cu tehnologie Periscope. În schimb, modelul accesibil Honor 50 se alege cu o cameră principală de 50MP și aranjament similar de camere secundare. Potrivit materialelor promoționale, ambele modele sunt adresate vloggerilor. În principal, asta spune că telefoanele din seria Honor 50 vor putea filma folosind în mod simultan principală și pe cea frontală, eventual, comutând între cele două fără a opri procesul de captură.

Honor 50 Pro

Noua serie Honor 50 și 50 Pro va fi prezentată oficial în data de 16 iunie, evenimentul reprezentând un moment important pentru fostul sub-brand Huawei, în sensul depășirii interdicțiilor comerciale impuse de SUA.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult