Honor 7X, un smartphone cu design edge-to-edge şi dual camera la preţ de 200 dolari

Honor 7X, un smartphone cu design edge-to-edge şi dual camera la preţ de 200 dolari

Huawei a dezvăluit primul smartphone cu design edge-to-edge lansat sub brandul Honor. Conturând o alternativă performantă la modelele flagship de pe piaţă, Honor 7X se prezintă într-o carcasă din aluminiu cu design unibody, sistem dual camera şi ecran cu rată de aspect 18:9.

Prezentat în China, Honor 7X dispune de un ecran edge-to-edge cu diagonală 5.93”, suportând rezoluţia 2160×1080 pixeli. Deşi este mai înalt, noul ecran încape într-o carcasă la fel de lată ca a modelului Honor 6X de anul trecut (ecran de 5.5”), astfel că ergonomia dispozitivului nu ar trebui să fie afectată prea mult.

Honor 7X este motorizat de chipsetul HiSilicon Kirin 659 SoC, ajutat cu 4GB memorie RAM. Acesta dispune de un procesor octa-core format din patru nuclee la 2.36GHz şi patru la 1.7GHz (Cortex A53). Memoria internă este de 32GB (preţ 200 dolari), 64GB (250 dolari) şi 128GB (305 dolari). Lista dotărilor este completată cu slot micro SD, suport dual SIM, senzor de amprente, conectivitate WiFi N şi Bluetooth 4.1 LE, acumulator de 3340 mAh şi conector micro USB, cameră frontală de 8MP şi sistem dual camera cu 16MP + 2MP la partea din spate.

Huawei livrează noul Honor 7X în versiuni de culoare Aurora Blue, Gold şi Black, împreună cu versiunea Android 7.0, adaptată cu interfaţa EMUI 5.1 şi un set personalizat de aplicaţii preinstalate.

Momentan, nu există informaţii privind disponibilitatea în pieţele de desfacere internaţionale.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult