Honor 8 Lite apare în imagini neoficiale. Pare să fie identic cu Huawei P8 Lite 2017

01.02.2017
Honor 8 Lite apare în imagini neoficiale. Pare să fie identic cu Huawei P8 Lite 2017

Deşi a fost deja anunţat un smartphone numit Huawei P8 Lite 2017, compania chineză pregăteşte şi lansarea lui Honor 8 Lite, care va debuta la Mobile World Congress 2017, conform celor mai recente zvonuri. Se pare că acest model va fi identic la exterior cu noul P8 Lite, însă va păstra brandin-ul Honor, fiind probabil dedicat regiunilor în care numele Huawei nu este foarte popular. Deşi nu există prea multe detalii despre Honor 8 Lite, sunt slabe şanse ca hardware-ul său intern să fie diferit faţă de P8 Lite 2017.

Imaginile cu Honor 8 Lite au apărut pe contul de Twitter al lui Roland Quandt, care a dezvăluit în trecut şi alte smartphone-uri înainte de anunţul oficial. Telefonul apare în fotografii într-o carcasă de tip „Flip”, spatele său fiind acoperit în totalitate. Cu toate acestea, toate elementele de design par a fi în exact aceleaşi locuri ca în cazul lui Huawei P8 Lite 2017, de la poziţionarea logo-ului pe ambele părţi, până la camera foto şi senzorul de amprentă.

Huawei P8 Lite 2017  vine echipat cu un display de 5,2” cu rezoluţie Full HD, chipset Kirin 655, 3 GB memorie RAM, cameră foto de 12 megapixeli, 16 GB spaţiu de stocare şi slot microSD. Având în vedere similarităţile izbitoare dintre acest model şi modelul Honor 8 Lite din fotografiile de mai sus, este foarte posibil să vedem o configuraţie hardware similară în momentul lansării.

Lansarea este aşteptată la târgul de tehnologie de la Barcelona de la sfârşitul lunii februarie, iar preţul va fi probabil similar cu cel al lui P8 Lite 2017, adică 240 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video