Honor Magic de la Huawei va beneficia de display fără margini

12.12.2016
Honor Magic de la Huawei va beneficia de display fără margini

Huawei pregăteşte dezvăluirea noului smartphone Honor Magic în seara aceasta, însă o fotografie neoficială a ajuns deja pe internet, pe reţeaua de socializare Weibo din China. Aceasta descrie un smartphone cu margini foarte subţiri, parcă inspirat de trendul pe care Xiaomi l-a pornit cu noul Mi Mix. Desigur, Huawei adoptă un design proprietar, care nu renunţă la poziţionarea camerei frontale în partea de sus şi a senzorului de amprentă sub ecran.

Imaginea cu ceea ce pare a fi Honor Magic sugerează că avem de a face cu un dispozitiv cu ecran generos, probabil peste 5,5” în diagonală. Acesta are marginile laterale curbate şi lipsite de orice tip de ramă în jur. În partea de sus poate fi observată camera foto frontală, iar degetul poziţionat sub display sugerează că acolo este poziţionat un buton Home care include şi un senzor de amprentă. Nu pot fi observate difuzoare, nici pentru redarea de sunet şi nici pentru convorbiri telefonice. Este posibil ca sunetul să fie redat printr-un difuzor piezoelectric, similar cu cel de pe Mi Mix, în acest caz.

La capitolul hardware intern, nu este tocmai clar ce vom primi de la Honor Magic, însă zvonurile sugerează că vorbim despre un dispozitiv „high-end”. Acest lucru poate însemna integrarea noului chipset HiSilicon Kirin 960 de la Huawei, peste 4 GB memorie RAM, probabil că spaţiu generos de stocare şi rezoluţie foarte înaltă a display-ului.

Vom afla cu siguranţă noi informaţii despre Honor Magic de la Huawei în această seară, în cadrul evenimentului de lansare care va avea loc în China.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult