Honor Magic V2, cel mai subțire telefon pliabil ajunge în Europa

29.01.2024
Honor Magic V2, cel mai subțire telefon pliabil ajunge în Europa

Honor a lansat un nou smartphone pliabil, pe numele său Magic V2. Compania se laudă cu faptul că acesta ar fi cel mai subțire telefon.

Honor Magic V2 a ajuns și în Europa și se laudă cu dimensiuni compacte și o grosime foarte subțire, în ciuda faptului că este un dispozitiv pliabil. Lansat inițial în China drept cel mai subțire telefon pliabil, iar acum vine și în Europa.

Telefonul pliabil are un preț de 1.999 de euro pentru modelul cu 16 GB RAM și 512 GB stocare în Europa. Clienții pot alege între Black Vegan Leather și Phantom Purple ca finisaje, livrarea fiind programată să înceapă în februarie, relatează Android Central.

Honor Magic V2 păstrează titlul de cel mai subțire și mai ușor telefon pliabil de pe piață, cu o grosime de doar 9,9 mm și o greutate de doar 231 de grame. Honor folosește un oțel patentat mai rezistent și o balama din aliaj de titan rezistentă la coroziune, oferind rezistență superioară. Honor susține că dispozitivul său poate fi pliat de 400.000 de ori, dublu față de ceea ce poate obține concurența.

Noul Honor Magic V2 vine și în Europa

Cu toate că telefonul se laudă cu aceste dimensiuni compacte, Honor Magic V2 nu este dotat cu cel mai modern hardware. Telefonul folosește un chipset Snapdragon 8 Gen 2 și 16 GB RAM. La capitolul camere, Honor Magic V2 folosește un senzor principal de 50 MP, un senzor ultrawide de 50 MP și un senzor telefoto de 20 MP. În plus, nu există doar una, ci două camere pentru selfie de 16 MP cuprinse între ecrane.

În ciuda faptului că este un telefon foarte subțire, folosește o baterie cu o capacitate destul de mare, de 5.000 mAh. De asemenea, bateria se poate încărca prin cablu cu o putere de 66W. Cât despre ecrane, Magic V2 folosește două: ecranul principal este un OLED pliabil de 7,92 inch cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Ecranul exterior este un ecran OLED de 6,43 inch cu aceeași rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult