Honor prezintă telefonul care îți permite să deschizi aplicații doar cu o singură privire

26.10.2023

Honor prezintă un telefon pe care îl poți controla printr-o simplă privire. Dispozitivul poate citi poziția ochilor și poate deschide aplicația dorită, în consecință.

Qualcomm găzduiește Snapdragon Summit săptămâna aceasta și, ca de obicei, producătorii de smartphone-uri sunt prezenți la eveniment pentru a-și prezenta viitoarele lansări. Honor este una dintre companiile care a anunțat planuri pentru un telefon echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3.

Conform Android Authority, Honor Magic 6 nu numai că va purta cel mai recent și mai puternic procesor Qualcomm, dar promite și o nouă tehnologie interesantă. Una dintre caracteristicile sale unice va permite utilizatorilor să deschidă aplicații cu ochii. Honor o numește Magic Capsule și definește funcția ca „interacțiune multimodală bazată pe urmărirea ochilor”.

Videoclipul demonstrativ pentru Magic Capsule arată că Magic 6 va avea o insulă dinamică asemănătoare telefoanelor iPhone. Dacă utilizatorul se va uita suficient de mult la fragmentul de aplicație care rulează în capsulă, acesta se va extinde în versiunea pe ecran complet a aplicației. Din păcate, Honor nu a intrat în detalii despre toate capabilitățile Magic Capsule. Cu toate acestea, a dezvăluit câteva caracteristici interesante ale Magic 6, precum faptul că, grație capabilităților avansate de AI ale procesorului, telefonul va beneficia de un nou asistent virtual numit YOYO.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult