Honor Play 3e ar putea fi unul dintre cele mai accesibile modele smartphone livrate de Huawei

17.09.2019
Honor Play 3e ar putea fi unul dintre cele mai accesibile modele smartphone livrate de Huawei

După ce întâlnim preţuri de peste 1000 dolari la gama de top, este uşor să trecem cu vederea faptul că majoritatea vânzărilor smartphone au loc pe segmentul mid-range şi entry level, într-un domeniu de preţuri apropiat mai degrabă cifrei de 100 dolari/euro. Huawei, prin sub-brandul Honor, pune la dispoziţie o ofertă smartphone destul de variată, din care modelul Honor Play 3e ar putea intra în topul preferinţelor la pachet cu abonament.

Cu preţ de 90 euro, Honor Play 3e se înscrie mai degrabă în tiparul produselor de acum 2-3 ani, venind echipat cu 2GB memorie RAM şi un chipset MediaTek MT6762R cu procesor quad-core la 2GHz. Pentru 115 euro primim în plus 3GB memorie RAM şi dublarea spaţiului de stocare la 64GB.

Amatorii de poze au la dispoziţie o cameră foto principală de 13MP şi cameră frontală de 5MP, decupată din suprafaţa ecranului de 5.7 inch. Fără pretenţii deosebite la partea de claritate, panoul LCD cu rezoluţie HD+ promite totuşi o bună calitate a imaginii.

Carcasa cu finisaje nepretenţioase, dar totuşi elegantă, este oferită în trei variante de culoare – Magic Night Black, Platinum Gold şi Aurora Blue. La interior se află un acumulator de 3020 mAh, din păcate fără tehnologie de încărcare rapidă.

Honor Play 3e este livrat cu versiunea Android 9 Pie şi interfaţă EMUI 9.1, deocamdată doar din ofertele magazinelor asiatice.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult