HP Pre 3 – smartphone cu Web OS la un preţ pentru orice buzunar

23.08.2011
HP Pre 3 – smartphone cu Web OS la un preţ pentru orice buzunar

HP se retrage de pe piaţa telefoanelor mobile, motiv pentru care compania încearcă acum să se debaraseze cât mai repede de ultimele stocuri de produse rămase.

HP Pre 3 ar fi trebuit să coste nu mai puţin de 349 euro în versiunea retail pentru continentul european, însă noile reduceri aduc preţul versiunii cu abonament la mai puţin de 55 euro. Dintre toate ţările Uniunii Europene, cetăţenii germani nu se vor putea bucura de acest cadou deoarece stocurile pentru HP Pre 3 au fost deja epuizate în această ţară, deznodământ la care se va ajunge probabil foarte repede şi în alte regiuni ale Europei.

HTC Pre 3

Pentru preţul plătit, cei care vor pune mâna pe unul dintre ultimele exemplare de HP Pre 3 rămase se vor alege un smartphone echipat cu ecran capacitiv de 3.6 inch şi tastatură QWERTY de tip slide, pe care rulează sistemul de operare WebOS 2.2.

HP Pre 3 dispune de un procesor la 1.4GHz, 8 sau 16 GB memorie internă şi opţiuni pentru conectivitate din care nu lipsesc suportul WiFi 802.11n şi 3G HSDPA (7.2 Mbps). Camera foto cu rezoluţie de 5MP dispune de autofocus şi permite captură video la rezoluţie 720p.

HP Pre 3 este un cadou făcut doar utilizatorilor de pe continentul european, compania considerând că nu este cazul să lanseze acest terminal şi pe teritoriul Statelor Unite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News