HTC anunţă U12 life, modelul său mid-range premium

30.08.2018
HTC anunţă U12 life, modelul său mid-range premium

HTC a anunţat mult aşteptatul său smartphone mid-range U12 life. Acesta vine cu un design puţin diferit faţă de modelele companiei din ultimii doi ani, însă păstrează elementele care îl încadrează într-o gamă de produse „premium”. Acesta iese în evidenţă în special datorită spatelui decorat în două nuanţe, dar şi faptului că este unul dintre puţinele dispozitive din 2018 fără un ecran cu decupaj în partea de sus.

Noul U12 life este în continuare realizat din două panouri de sticlă, câte unul pe fiecare parte, cu o ramă metalică în centru. Acesta beneficiază de un ecran cu diagonală de 6” cu rezoluţie Full HD+ (2.160 x 1.080 pixeli) şi de o platformă hardware mid-range deloc ieşită din comun. Avem un chipset Snapdragon 636 la bază, alăturat unui modul de 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare.

Camera foto principală este poziţionată în colţul din stânga sus, cu doi senzori dispuşi vertical, într-un design similar cu cel de la iPhone X şi include senzori de 16, respectiv 5 megapixeli (f/2.0). Pe partea din faţă avem de a face cu un senzor foto de 13 megapixeli f/2.0. Tot pe partea din spate găsim şi un senzor de amprentă circular, poziţionat în centrul dispozitivului. Toate acestea sunt alimentate de un acumulator de 3.600 mAh.

Probabil cea mai mare diferenţă vizibilă pe acest dispozitiv faţă de modelele HTC din ultimii doi ani este prezenţa unui jack audio de 3,5mm pentru căşti, ceva ce HTC a eliminat încă de la modelul HTC 10. De asemenea, senzorul de presiune Edge Sense pare să fi dispărut, alături de butoanele „statice” de pe HTC U12+, element criticat de către toţi cei care l-au folosit.

HTC U12 life va fi disponibil începând cu luna octombrie în România, în culorile Moonlight Blue şi Twilight Purple. Preţul nu a fost încă dezvăluit, însă cel mai probabil că acesta va fi similar cu cel al modelului U11 life de anul trecut

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult