HTC Butterfly 2 – cum arată şi cu ce se prezintă noul reprezentant al seriei HTC Butterfly

01.10.2013
HTC Butterfly 2 - cum arată şi cu ce se prezintă noul reprezentant al seriei HTC Butterfly

Destul de popular în pieţele asiatice şi din Statele Unite, HTC Butterfly a primit un prim upgrade la începutul acestui an sub forma modelului Butterfly S, iar acum compania pregăteşte saltul la o nouă generaţie cu design inspirat de seria HTC One.

HTC Butterfly 2 - cum arată noul reprezentant al seriei HTC Butterfly

Chiar dacă produsul finit se lasă încă aşteptat, carcasa rezervată pentru noul HTC Butterfly 2 a fost surprinsă într-o serie de imagini neoficiale, care arată variantele de culoare albastră, albă şi neagră a telefonului. Oferta ar putea fi completată şi cu alte variante de culori, după modelul urmat deja cu alte telefoane HTC.

Potrivit informaţiilor încă neconfirmate oficial, configuraţia ar urma să fie realizată în jurul chipsetului Snapdragon 800 de la Qualcomm şi un ecran de 5.2 inch cu rezoluţie 1080p.

HTC Butterfly 2 - oferit în mai multe variante de culoare

Din păcate este prea devreme pentru a vorbi despre disponibilitatea lui HTC Butterfly 2, însă probabil compania se va limita la aceleaşi regiuni unde a fost promovat primul model Butterfly, ignorând piaţa europeană.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult