HTC Desire 20+, prezentat oficial

19.10.2020
HTC Desire 20+, prezentat oficial

Telefon cu baterie mare, HTC Desire 20+ vine să reaprindă interesul fanilor pentru un brand smartphone aproape uitat.

Practic, fără nimic care să-l departajeze de competiție,  HTC Desire 20+ este doar un smartphone banal motorizat de chipstul Snapdragon 720G, prevăzut cu ecran de rezoluție HD+ și susținut cu un acumulator de 5000 mAh.

HTC Desire 20+, un telefon pe care nu îl poți avea

Lovind și mai tare în aspirațiile HTC pentru conservarea imaginii de brand premium, ecranul LCD livrat pe modelul Desire 20+ întinde diagonala de afișare până la 6.5 inch, ceea ce înseamnă că rezoluția 720×1600 pixeli nu va arăta bine oricare ar fi distanța de la care privim.

Folosind drept referință bugetul de 295 dolari, valabil în țara natală Taiwan, ne alegem cu un telefon mai degrabă banal, având ecranul încadrat cu o „bărbie” proeminentă la partea de jos și decupaj în dreptul camerei foto, folosit în vremuri când piața tatonează cu tranziția de la perforație circulară la ascunderea completă a camerei foto în spatele suprafeței active a ecranului. Fără pic de imaginație, noul telefon HTC pune senzorul de amprentă central pe capacul din spate, soluția tehnică fiind cea mai ieftină cu putință.

Ajungând la camera foto, descoperim un modul quad-camera cu senzor principal de 48MP, secondat cu un modul ultra-wide de 5MP. Meniul este completat cu un senzor macro de 2MP și senzor de 5MP pentru aplicarea efectelor de profunzime în pozele tip portret.

Configurația lui HTC Desire 20+ este completată cu 6GB memorie RAM, 128GB stocare internă + slot microSD, respectiv o versiune de Android 10 fără prea multe modificări. Telefonul va fi disponibil în Taiwan, în variantele de culoare oranj și negru, începând cu data de 22 octombrie. Cel puțin deocamdată, nu este planificată lansarea acestui model în piețele internaționale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult