HTC Desire 20 Pro, lansat oficial în câteva țări europene

13.08.2020
HTC Desire 20 Pro, lansat oficial în câteva țări europene

HTC Desire 20 Pro reprezintă o încercare timidă a celor de la HTC de a reintra în rândul producătorilor smartphone de top.

Anunțat cu prețul de 279 euro, Desire 20 Pro este disponibil deja la precomandă pe website-ul HTC, oferta fiind extinsă cumpărătorilor din Marea Britanie, Spania, Franța, Italia, Polonia și Olanda. Livrările vor începe din data de 24 august.

Ce oferă Desire 20 Pro

HTC Desire 20 Pro se prezintă cu o configurație de nivel mediu, bazată pe chipsetul Snapdragon 665. Telefonul dispune de 6GB memorie RAM și este susținut cu un acumulator de 5000 mAh. Principalul element de atracție este însă ecranul FHD+ (1080×2340 pixeli) de tip IPS LCD. Decupat după conturul carcasei, ecranul de 6.5 inch vine cu o singură perforație aplicată în dreptul camerei frontale de 25MP.

Telefonul dispune la partea din spate de alte patru camere foto: senzor principal de 48MP cu deschidere f/1.8, cameră ultrawide cu 8MP și deschidere f/2.2, senzor macro cu rezoluție 2MP și lentile f/2.4 și senzor de profunzime 2MP. Lista dotărilor este completată cu 128GB stocare internă și senzor de amprentă montat pe lateralul carcasei.

Pachetul cu accesorii include un adaptor AC compatibil cu tehnologia Quick Charge, capabil să livreze o putere de până la 15W prin cablul USB-C.

Ultimul model HTC din gama high-end a fost U12 Pro, lansat în 2018 cu hardware de top. Între timp, compania pare că s-a specializat pe produse din gama entry și mid-range, mai ușor de vândut. Pentru a reduce și mai mult presiunea financiară, compania a licențiat brandul către producători OEM din India, interesați să lanseze telefoane sub acest nume pentru piața locală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult