HTC Marlin, următorul smartphone din familia Nexus apare într-o nouă imagine de prezentare

28.07.2016
HTC Marlin, următorul smartphone din familia Nexus apare într-o nouă imagine de prezentare

Partener Google pentru gama de telefoane Nexus, HTC pregăteşte două modele smartphone cunoscute deocamdată după numele de cod Sailfish şi Marlin.

Urmând zvonurilor despre HTC Sailfish, acum este rândul şi versiunii cu ecran de 5.5” – HTC Marlin – să intre în atenţia fanilor cu o imagine de prezentare neoficială, realizată pe baza tuturor informaţiilor circulate până acum.

Dominat de logoul Nexus, spatele telefonului prezintă asemănări cu modelul HTC 10 deja lansat. Partea din faţă este însă dominată de ecranul cu diagonală 5.5”, folosit şi pentru reprezentarea butoanelor de navigare Android.

Designul aplatizat nu se abate prea mult de la forma rectangulară, permiţând folosirea mai eficientă a spaţiului disponibil la interior, spre exemplu pentru acomodarea unui acumulator de capacitate mărită. Astfel, planeitatea capacului este întreruptă doar de senzorul biometric delimitat cu un ornament argintiu, lentila camerei foto nedepăşind profilul carcasei. În schimb, marginile sunt uşor rotunjite, atât la partea din spate şi în faţă, unde ecranul este protejat sub un scut din sticlă cu margini uşor curbate.

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, HTC Marlin primeşte un ecran de 5.5” cu rezoluţie QHD şi este motorizat de chipsetul Snapdragon 821, ajutat cu 4 GB memorie RAM. HTC Marlin va fi parte din primul val de telefoane cu sistem Android 7.0 (Nougat), dezvăluirea sa fiind probabil sincronizată cu anunţul oficial pregătit de Google pentru începutul acestei toamne. 

Primele imagini neoficiale cu Sailfish şi Marlin, noile smarpthone-uri Nexus de la HTC

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video