HTC One a ajuns în România: preţ şi disponibilitate

15.03.2013
HTC One a ajuns în România: preţ şi disponibilitate

La o lună după lansarea oficială, HTC a prezentat şi în România noul terminal One. Deoarece acest telefon a fost deja prezentat în două rânduri, incluzând şi o demonstraţie video în cadrul Mobile World Congress, nu vom insista asupra lucrurilor deja cunoscute şi vom sări direct la ceea ce este mai important: data disponibilităţii şi preţul.

Întârzierea anunţată acum câteva zile va afecta şi România, reprezentanţii locali HTC anunţând că acesta va fi disponibil în magazinele şi în ofertele operatorilor autohtoni începând cu a doua jumătate a lunii aprilie. Nu a fost specificat în mod explicit un preţ, nici măcar cel recomandat pentru vânzarea în magazine, însă ni s-a dat de înţeles că ar trebui să ne aşteptăm la un preţ de lansare comparabil cu cel al modelului One X de anul trecut, adică undeva în jurul sumei de 2600 – 2700 lei.

Această întârziere este regretabilă, deoarece disponibilitatea noului produs HTC va avea o fereastră de numai două-trei săptămâni înainte de apariţia rivalului Samsung Galaxy S 4, care a fost anunţat azi-noapte. Biroul local HTC este însă optimist, afirmând că se aşteaptă la un număr triplu de unităţi vândute, comparativ cu vârful de gamă anterior One X.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News