HTC One M10, pregătit cu 3 versiuni de stocare şi o cameră foto foarte bună

26.02.2016
HTC One M10, pregătit cu 3 versiuni de stocare şi o cameră foto foarte bună

Cunoscut până de curând după numele de cod ˝Perfume„, următorul flagship HTC este tot mai aproape de lansare, motiv pentru noi dezvăluiri vizând detaliile tehnice şi design.

Oferit într-o carcasă cu design refăcut, HTC One M10 ar urma să fie disponibil în trei variante de echipare: cu 16 GB, 32 GB şi 64GB memorie internă.

Aparent, vor exista şi două versiuni hardware. În funcţie de regiune, One M10 va putea fi achiziţionat în variantă cu chipset Snapdragon 820, sau un chipset Mediatek care să reducă din preţul final.

Ambele variante ale dispozitivului ar urma să primească un ecran AMOLED de 5.1˝ cu rezoluţie QHD, 4GB memorie RAM şi o cameră foto duală similară cele întâlnită la modelul LG G5, cu senzori de 12MP şi 5MP cu tehnologie UltraPixel.

˝Putem spune că HTC va avea o experienţă foto foarte convingătoare˝, declara unul dintre oficialii companiei într-un interviu oferit la standul HTC din cadrul expoziţiei Mobile World Congress. ˝Facem acest comentariu după ce am văzut ce se întâmplă în piaţă„ – cu referire la noile modele smartphone prezentate de Samsung şi LG.

Lista dotărilor este completată de un senzor pentru amprente.

HTC la livra One M10 cu versiunea Android 6.0.1, anunţul de lansare fiind aşteptat pentru finalul lunii martie sau începutul lunii aprilie. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult