HTC One M10 va fi lansat în luna aprilie

23.03.2016
HTC One M10 va fi lansat în luna aprilie

HTC nu a ţinut secret faptul că modelul One M10 va fi lansat în această primăvară, însă până în prezent nu a dezvăluit exact când vom vedea pentru prima dată noul său flagship. Se pare însă că pregătirile se apropie de sfârşit, întrucât compania a dezvăluit că vom asista la o dezvăluire online foarte curând.

După multe imagini scăpate pe internet cu dispozitivul, liste de specificaţii zvonite şi o campanie de marketing destul de vagă, HTC va lansa noul model One M10 pe data de 12 aprilie. Se pare că nu vom avea de a face cu un eveniment clasic, în care compania invită presa de specialitate pentru a ţine o conferinţă, ci suntem îndreptaţi către site-ul HTC.com la ora 15:00 (ora României). HTC în continuare merge pe ideea că HTC One M10 va fi un dispozitiv puternic, hashtag-ul #powerof10 fiind prezent în toate materialele de promovare de până acum.

Având în vedere hardware-ul care se vehiculează că va fi integrat în noul One M10, adică un chipset Snapdragon 820 şi 4 GB memorie RAM, acesta nu ar trebui să iasă din tiparele modelelor flagship ale altor companii de anul acesta. Se zvoneşte că HTC a investit mult în senzorul pentru camera foto, un mare minus al modelelor precedente, dar şi în design. Acest aspect poate fi subiectiv, însă fotografiile scăpate pe internet până acum nu au prezentat un telefon la fel de arătos precum modelele M7, M8 sau M9, din punct de vedere vizual fiind parcă un pas în spate.

Vom afla însă dacă într-adevăr acesta este HTC One M10 sau nu pe 12 aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult