HTC One M10 apare în imagini de presă scăpate pe internet

07.03.2016
HTC One M10 apare în imagini de presă scăpate pe internet

Au apărut noi imagini cu telefonul HTC One M10, următorul flagship al companiei taiwaneze, scăpate pe internet şi nu realizate în software de modelare 3D după descrieri. Designul este însă similar cu ceea ce am văzut în trecut, păstrând liniile familiare ale seriei de dispozitive One M, oferind însă şi o identitate proprie, care să scoată acest model în evidenţă în mulţime.

Imaginile au fost publicate de Evan Blass (@evleaks), care pare să se bazeze pe surse de încredere din cadrul HTC. În trecut, acesta a dezvăluit imagini cu modele de top precum One M9, One A9 şi One X9 înainte ca acestea să fie anunţate în mod oficial, deci este foarte posibil ca aceste imagini să fie adevărate.

Pe partea din faţă, dispozitivul seamănă foarte mult cu modelele One A9 şi One X9, integrând un buton capacitiv sub display, care include şi un senzor de amprentă pentru autentificare. Marginile rotunjite sunt de asemenea împrumutate de la One A9, însă spatele este în completă antiteză cu această filozofie de design. Marginile din spatele dispozitivului au fost „tăiate” la un unghi ascuţit, realizând un chenar în jurul întregului dispozitiv. Camera foto iese în continuare în relief şi este acum încadrată într-un cerc, aceasta primind însă un flash dual-tone şi focalizare asistată de laser.

Alte detalii care ies în evidenţă din imagini sunt jack-ul de căşti poziţionat central în partea de sus a dispozitivului şi port-ul USB Type-C din partea de jos. Se poate observa şi lipsa sistemului audio Boom Sound, care folosea două difuzoare pentru redarea unui sunet stereo de calitate. Se pare că HTC a optat pentru un difuzor standard poziţionat în partea de jos a lui One M10.

Nu va mai dura foarte mult până când vom afla detalii despre modelul One M10, cele mai recente zvonuri sugerând că telefonul va fi lansat în magazine fie în aprilie, fie în luna mai.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult