HTC One M8 Eye se lansează exclusiv în China

10.10.2014
HTC One M8 Eye se lansează exclusiv în China

Evenimentul Double Exposure de pe 8 octombrie a adus două produse noi HTC, însă nu a venit şi cu varianta One M8 Eye pe care am descoperit-o în imagini zilele trecute. Cu toate acestea, telefonul există şi va fi lansat în China foarte curând şi oferă toate avantajele modelului One M8, dar îmbunătăţeşte cea mai slabă componentă a sa: camera foto.

HTC One M8 Eye este acum disponibil pentru pre-comandă doar pe teritoriul Chinei, urmând să fie livrat pe 15 octombrie. Preţul listat este de 4000 de yuan, echivalentul a 650 de dolari, insă compania taiwaneză nu a trimis un comunicat de presă şi nici nu a anunţat în mod oficial lansarea. Curios este faptul că telefonul pare să rămână exclusiv pieţei din China, întrucât singura şansă de anunţ pentru alte teritorii era evenimentul Double Exposure.

În locul camerei UltraPixel de 4 megapxieli, HTC a integrat un senzor de 13 megapixeli IMX214 de la Sony. Este vorba despre acelaşi senzor care se găseşte în dublu exemplar în noul HTC Desire Eye. Senzorul foto secundar dedicat funcţiei de bokeh este în continuare prezentă pentru a completa sistemul Duo Camera.

Deşi acesta este probabil upgrade-ul pe care fanii HTC One îl aşteptau, este posibil ca cei care nu locuiesc în China să îl vadă vreodată în persoană. One M8 Eye pare să fie ultima versiune a acestui terminal, înainte de inevitabilul model nou, care probabil va fi lansat la începutul lui 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult