HTC One M8 Mini şi-ar putea face apariţia în luna mai a acestui an

HTC One M8 Mini şi-ar putea face apariţia în luna mai a acestui an

Anul trecut, apreciatul terminal HTC One a fost însoţit după câteva luni şi de o versiune Mini. Cu un procesor mai slab şi un set redus de opţiuni, acesta a fost însă la fel de atractiv vizual, mai mic şi semnificativ mai ieftin. Conform unor zvonuri neconfirmate, HTC va repeta acelaşi program de lansări şi în acest an, iar One M8 Mini şi-ar putea face apariţia în cursul lunii mai.

Conform unui comerciant britanic citat de GSM Arena, compania HTC intenţionează să lanseze versiunea Mini a noului One M8 undeva în luna mai, ceea ce înseamnă că putem aştepta un anunţ oficial în cursul acestei luni.

Detaliile despre acest viitor produs sunt sărace. În acest moment,  zvonurile neconfirmate afirmă că viitorul model One M8 Mini va folosi aceeaşi carcasă monobloc fabricată din aluminiu pe care am văzut-o la ruda sa mai mare, ceea ce înseamnă că HTC nu va mai face mici compromisuri constructive ca acum un an, şi că va oferi un ecran cu o diagonală de 4,5”, cel mai probabil cu o rezoluţie HD.

Camera foto va fi şi ea simplificată. Aşa cum modelul Mini de anul trecut a pierdut stabilizarea optică, modelul din acesta an va pierde camera dublă Duo Camera, ceea ce înseamnă că cele două modele Mini vor folosi practic acelaşi modul foto cu senzor de 4 MP.  

Acesta nu este primul zvon referitor la versiunea Mini a noului HTC One M8. Acum trei zile, operatorul suedez Telia a trecut numele acestui produs în lista telefoanelor cu suport pentru HD Voice, înlăturându-l ulterior după descoperirea greşelii.

Noul HTC One M8 ar putea primi o versiune Mini în luna mai

Urmărește Go4IT.ro pe Google News