HTC One M9+, retras de la vânzare în Olanda pentru probleme de conectare la reţele 4G LTE

HTC One M9+, retras de la vânzare în Olanda pentru probleme de conectare la reţele 4G LTE

După ce luna trecută HTC anunţa că va aduce modelul HTC One M9+ şi în Europa, versiunea cu ecran mai mare şi procesor mai puternic a modelului One M9 este acum retrasă de pe rafturile mai multor magazine retail din Olanda.

Măsura luată pe neaşteptate la solicitarea HTC a fost anunţată de reprezentanţii Phone House, unul dintre cei mai populari retaileri locali. Reprezentanţii HTC nu au oferit informaţii precise care să explice natura urgenţei apărute. Neoficial, decizia retragerii de la vânzare ar fi atribuită unor probleme de conectare la reţelele 4G LTE din Olanda.

Între timp, compania taiwaneză a publicat următoarea declaraţie: ˝HTC pune pe primul loc calitatea produselor sale şi experienţa oferită utilizatorilor. În acel context, facem investigaţii asupra modelului HTC One M9+, timp în care produsul este retras de la vânzare temporar. Odată ce vor fi cunoscute mai multe informaţii, le vom face publice˝.

HTC One M9+, retras de la vânzare în Olanda pentru probleme ţinând de conectivitatea 4G LTE

Nu este clar dacă problemele descoperite ţin exclusiv de conectarea la reţele 4G LTE din Olanda, sau şi alte reţele din Europa. Momentan, decizia retragerii modelului HTC One M9+ de la vânzare pare să vizeze exclusiv magazinele olandeze. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult