HTC One Max va oferi şi el un cititor pentru amprente

HTC One Max va oferi şi el un cititor pentru amprente

Despre One Max, versiunea gigant a deja celebrului model HTC One, am tot auzit de câteva luni, iar detaliile care au ieşit la suprafaţă ne-au permis să ne facem o idee generală despre ceea ce ar trebui să aşteptăm. Unul dintre detaliile care a apărut doar într-una din imaginile neoficiale anterioare a fost confirmată de un nou set de fotografii, şi se pare că One Max va oferi şi el un cititor pentru amprente.

Alăturându-se bătrânului Motorola Atrix sau nou anunţatului iPhone 5S, HTC One Max va oferi şi el un cititor pentru amprente şi va oferi autentificare biometrică alternativă. Spre deosebire de Apple, care a implementat senzorul în butonul Home, HTC a preferat să-l plaseze pe spate, la fel ca Motorola. Judecând după poziţionare, inginerii HTC s-au gândit probabil că această zonă este uşor de atins, tot aşa cum inginerii LG au găsit-o optimă pentru amplasarea butoanelor noului G2.

Carcasa lui One Max mai dispune şi de ceea ce pare a fi un conector Pogo cu trei pini pentru accesorii, şi el apărut doar într-una din imaginile anterioare.

Dincolo de aceste detalii, zvonurile afirmă aceleaşi lucruri deja cunoscute, şi anume că One Max va oferi un ecran IPS Full HD de 5,9”, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz, 2 GB de memorie RAM, 16 BG de memorie internă, o baterie cu o capacitate de 3300 mAh şi aceeaşi cameră foto de 4 MP cu pixeli de mari dimensiuni. În paralel au apărut informaţii şi despre versiunea pentru piaţa chineză a acestui model, care va oferi Dual SIM şi slot Micro SD, însă nu este cunoscut dacă vreuna dintre aceste două opţiuni va fi implementată şi în versiunea internaţională.

Iniţial s-a afirmat că One Max va vedea lumina zilei undeva în cursul lunii septembrie, ceea ce, dacă se va dovedi adevărat, înseamnă că nu va trebui să mai aşteptăm prea mult. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News