HTC One – preţul în magazinele europene

22.02.2013
HTC One - preţul în magazinele europene

Lansat oficial în urmă cu doar câteva zile, HTC One a ajuns deja în oferta unor magazine europene, confirmând promisiunile producătorului de a aduce pe piaţă noul model cât mai curând posibil şi volum suficient pentru aprovizionarea stocurilor.

HTC One

În timp ce clienţii din Marea Britanie pot achiziţiona un exemplar HTC One contra sumei de 510 lire sterline (aprox. 588 euro), aceeaşi variantă retail a telefonului poate fi achiziţionată din magazinele germane la un preţ de 661-670 euro. HTC One este oferit şi în pachet cu abonament lunar în valoare de 25.99 euro. Oferta include un bundle conţinând setul de căşti Beats Audio, în valoare de 99 euro. Potrivit magazinului german O2, livrările efective pentru comenzile înregistrate vor începe din data de 6 martie.

Cu puţină răbdare, am putea găsi noul HTC One şi în ofertele de pachet cu abonament ale operatorilor Cosmote România, Orange România şi Vodafone România, însă până în acest moment nu au fost comunicate informaţii concrete în acest sens.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult