HTC One şi One Mini vor fi disponibile şi în versiuni albastre

03.09.2013
HTC One şi One Mini vor fi disponibile şi în versiuni albastre

După o serie de informaţiile neoficiale care au ieşit la iveală încă de la sfârşitul lunii mai, HTC a dezvăluit astăzi că terminalul One va fi disponibil şi într-o versiune albastră, iar mai micul One Mini va primi şi el acelaşi tratament.

Disponibil iniţial în două versiuni, argintiu şi negru, designul apreciat al telefonului HTC One a primit şi haine roşii în cursul acestei veri. Acesta a fost construit pe elementele versiunii originale negre, aspect trădat de dungile de culoare întunecată de pe spate, iar noul model albastru este construit în acelaşi mod.

Nu doar One a primit acest tratament cosmetic, ci şi mai micul One Mini. În cazul acestuia, noua culoare Vivid Blue este folosită atât pentru rama laterală din material plastic cât şi pentru elementele distincte de pe spatele carcasei.

Dincolo de culoarea albastră cu uşoare nuanţe turcoaz, aceste două noi modele sunt identice cu cele deja cunoscute. Versiunile albastre ale telefoanelor One şi One Mini vor fi disponibile începând cu ultimul trimestru al acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News