HTC One2, noul top de gamă HTC primeşte specificaţii şi un posibil interval de lansare

HTC One2, noul top de gamă HTC primeşte specificaţii şi un posibil interval de lansare

Cunoscut până acum doar după numele de cod HTC M8, următorul smartphone de top cu sistem Android pare să fie pregătit cu numele de scenă HTC One2.  Noul terminal ar urma să aibă debutul oficial la expoziţia Mobile World Congress, ce va avea loc în intervalul 24 – 27 februarie la Barcelona, urmând ca disponibilitatea în magazine să fie asigurată la o dată ulterioară.

Dacă potrivit unor zvonuri mai vechi citate de cei de la Evleaks, HTC M8 este realizat în jurul chipsetului Snapdragon 800 şi dispune de un ecran cu diagonală 4.9 inch, noi surse vorbesc despre o configuraţie cu chipset Snapdragon 805 şi ecran de 5 inch. Pe lângă chipsetul de generaţie mai nouă, lista cu posibilele specificaţii menţionează prezenţa a 2GB memorie RAM de tip LPDDR3, acumulator de 2900 mAh şi o cameră foto cu lentile interschimbabile! Rezoluţia pozelor ar urma să fie limitată la 6MP sau 8MP, compensată însă printr-o calitate superioară a imaginii. Lista dotărilor este completată cu un modul NFC şi slot microSD pentru extinderea spaţiului de stocare.

HTC One+, noul top de gamă HTC primeşte specificaţii şi un posibil interval de lansare

HTC One 2 este aşteptat să fie livrat împreună cu versiunea Android 4.4, cosmetizată cu interfaţa HTC Sense 6. La fel ca şi telefoanele din seria Nexus 4 şi Nexus 5, noul HTC One 2 ar urma să folosească un design lipsit de butoane, interacţiunea cu interfaţa Android urmând să fie realizată excluziv cu ajutorul ecranului.

Din păcate pentru noi detalii despre HTC One 2 şi eventual confirmarea celor prezentate mai sus va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de prezentare, programat pentru luna viitoare la MWC 2014.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult