HTC pregăteşte One X10, un mid-range premium cu baterie mare

14.04.2017
HTC pregăteşte One X10, un mid-range premium cu baterie mare

Credeam că HTC a renunţat complet la smartphone-urile din seria One, concentrându-se acum pe noile dispozitive din seria U, însă apar noi zvonuri despre un nou dispozitiv din vechea „familie” de smartphone-uri. Este vorba despre HTC One X10, urmaşul unui dispozitiv lansat la începutul anului trecut, care pare să adopte designul consacrat al smartphone-urilor din gama One M. Momentan HTC nu vorbeşte despre acest model, însă nu ar fi exclus să primim un anunţ în următoarele câteva săptămâni.

Sursa informaţiilor despre HTC One X10 este Evan Blass de la Venture Beat, care a publicat pe contul său de Twitter (@evleaks) o imagine promoţională cu telefonul. Aceasta pare să promită un design elegan şi o baterie mare, lucru care ar trebui să îi bucure pe cei care au fost dezamăgiţi de dimensiunea acumulatorului din HTC U Ultra.

Primele informaţii despre hardware-ul lui HTC One X10 spun că acesta ar putea veni echipat cu un display Full HD de 5,5”, un chipset MediaTek MT6755V/C octa-core la 1,9 GHz, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare. Camera principală ar putea să realizeze fotografii la 16 megapixeli, în timp ce camera frontală va beneficia de senzor de 8 megapixeli. Nu se cunoaşte însă capacitatea acumulatorului, însă probabil că va fi de peste 3.000 mAh.

HTC One X10 este diferit faţă de modelul HTC U care este aşteptat foarte curând pentru anunţ. Acesta va ocupa segmentul mid-range premium, în timp ce HTC U va merge spre high-end, cu chipset Snapdragon 835.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult