HTC Sensation Special Edition, cu procesor dual-core la 1.5GHz

01.09.2011
HTC Sensation Special Edition, cu procesor dual-core la 1.5GHz

HTC Sensation Special Edition este versiunea de lux a popularului model smartphone HTC Sensation, echipată cu procesor mai rapid şi tehnologie Beats, pentru o experienţă audio superioară.

HTC Sensation Special Edition

Procesorul instalat este Qualcomm 8260, un model dual-core la 1.5GHz, ajutat 768MB memorie RAM. Pentru instalarea de aplicaţii avem la dispoziţie 4GB memorie ROM, faţă de numai 1GB în versiunea standard.

Pentru suma de 850 dolari mai primim 8GB memorie internă, acumulator de 1730mAh pentru autonomie extinsă şi un set de căşti intra-aurale cu performanţe superioare.

Setul de căşti Beats by Dr. Dre, cu o valoare retail de aproximativ 119 dolari ,include şi o mică telecomandă montată pe fir, din care putem schimba melodiile fără a fi nevoie să căutăm telefonul în buzunar.

HTC Sensation Special Edition

Restul specificaţiilor afişate de ediţia specială a modelului HTC Sensation rămân neschimbate.

Terminalul este livrat cu Android 2.3 Gingerbread, respectiv interfaţa HTC Sense 3.0, redată la rezoluţie 540 x 960 pixeli pe suprafaţa unui ecran capacitiv de 4.3 inch, cu tehnologie S-LCD.

Camera foto de 8MP are la dispoziţie un blitz dual-LED şi poate filma la rezoluţie 1080p. Deasupra ecranului mai putem găsi o a doua cameră cu rezoluţie VGA, folosită pentru apeluri video.

HTC Sensation Special Edition ar putea fi anunţat oficial în zilele următoare, în cadrul evenimentului IFA 2011.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News