HTC Touch Cruise, acum cu amintiri digitale

23.01.2009
HTC Touch Cruise, acum cu amintiri digitale

În criză de imaginaţie, cei de la HTC lansează un PDA Phone nou, cu un nume vechi. Se numeşte tot HTC Touch Cruise, precum dispozitivul lansat în 2007 şi nu are foarte multe funcţii în plus. În schimb designul este unul cât se poate de reuşit, cel puţin aşa pare din imaginile de presă.

Funcţia prin care cei de la HTC încearcă să ne convingă de faptul că avem de-a face cu un dispozitiv nou se numeşte Footprints. Aceasta constă în gruparea mai multor funcţii (GPS, înregistrare audio, foto) în scopul creării unor însemnări/amintiri. Cei de la HTC dau ca exemplu o cină la un restaurant. Descoperi într-o seară un restaurant şi vrei să salvezi informaţiile de contact, coordonatele GPS, o poză etc.

Noul HTC Touch Cruise

HTC Touch Cruise are la bază, evident, Windows Mobile 6.1 Professional cu interfaţa TouchFLO. Touchscreen-ul are 2.8 inch şi o rezoluţie nu tocmai grozavă: 240 x 320 pixeli. Camera foto nu excelează nici ea la capitolul megapixeli, 3.2. Dispozitivul oferă suport HSDPA, GPS, inclusiv asistat, Wi-Fi, bluetooth şi slot microSD.

Noul HTC Touch Cruise dispune de o baterie de 1100 mAh care s-ar putea dovedi insuficientă pentru un dispozitiv aşa pretenţios. Ca procesor a fost ales Qualcomm MSM7225A la 528 Mhz, iar memoria RAM numără 256 MB.

Noul HTC Touch Cruise

Urmărește Go4IT.ro pe Google News