HTC Touch HD, smartphone şi multimedia la nivel de top

11.09.2008
HTC Touch HD, smartphone şi multimedia la nivel de top

High Tech Computer pregăteşte HTC Touch HD, un telefon inteligent înzestrat cu facilităţi la care tânjesc atât oamenii la patru ace, cât şi cei care preferă tricourile lejere, pantalonii scurţi şi încălţămintea Converse.

Touch HD va avea sistem de operare Windows Mobile 6.1, motorizat de un procesor Qualcomm tactat la 528 MHz şi 256 MB de RAM. Ecranul generos de 3.5 inch reprezintă cam 90% din suprafaţa terminalului şi are o rezoluţie excelentă de 800 x 480 pixeli. Suportă atingerile fine în mai multe puncte, pe covorul fermecat Touch Flo 3D. Şi, pentru ca totul să fie “High”, compania taiwaneză nu a neglijat latura multimedia a terminalului, punându-ne la dispoziţie o cameră foto de 5 MP. GPS-ul, conectivităţile wireless HSDPA şi Wi-Fi sunt prezente la datorie. Toate acestea într-o carcasă de dimensiuni 115 x 62,1 x 12,3 mm, cam cât are şi iPhone-ul.

HTC Touch HD

HTC ne demonstrează astfel că nu se mulţumeşte doar cu dispozitivele business, vor acum să facă o oarecare concurenţă şi pe segmentul multimedia de top. Aici se regăsesc marii rechini Nokia, Samsung, LG, dar şi Apple care au reuşit să stârnească un adevărat uragan pe piaţa telefoanelor mobile. Aşteptăm ca şi Sony Ericsson cu al lor mult aşteptat XPERIA să intre în clubul select al dispozitivelor inteligente şi distractive în egală măsură.

HTC Touch HD

Smartphone-ul HTC Touch HD este programat să apară în decembrie. Până atunci, s-ar putea să mai intervină ceva schimbări în denumire.

HTC Touch HD

Urmărește Go4IT.ro pe Google News