HTC U12/U12+ apare în imagini publicate de un producător de accesorii

Autori: Adrian Popa, Cătălin Niţu 05.04.2018
HTC U12/U12+ apare în imagini publicate de un producător de accesorii

HTC va lansa anul acesta un nou flagship, care ar putea să fie numit U12+, fără a exista şi o variantă „standard” fără „plus”. În trecut am văzut câteva fotografii neoficiale şi detalii despre configuraţia hardware a telefonului de la surse reputabile din industrie. Cea mai nouă imagine cu dispozitivul vine însă de la un producător de accesorii din Taiwan, care confirmă din nou aspectul exterior al lui U12+, cât şi caracteristicile principale.

U12 sau… U12+, va beneficia de toate aavantajele unui design modern, fiind bazat pe o platformă hardware Snapdragon 845, cu 6 GB memorie RAM, opţiuni de 64 sau 128 GB spaţiu de stocare şi acumulator de 3.420 mAh. Aceste detalii le cunoşteam deja de la Evan Blass, care a publicat aceste detalii de mai multe săptămâni pe contul său de Twitter. De asemenea, ştiam că vom avea de a face cu două sisteme dual camera, unul pe faţă şi unul pe spate.

Imaginile noi confirmă acest detaliu din urmă, telefonul oferind două camere pe partea din spate, orientate orizontal pe centrul dispozitivului în partea de sus, în acelaşi loc în care se găsea şi camera de pe HTC U11+. Spatele pare să fie tot din sticlă, în timp ce partea din faţă nu a suferit multe modificări, sistemul dual camera din partea stângă fiind elementul distinctiv.

HTC U12+ este aşteptat în prima jumătate a anului 2018, care se va termina în două luni, deci probabil că un anunţ în luna mai şi o lansare cândva în iunie nu ar fi un plan ieşit din comun.