HTC va anunţa ceva săptămâna viitoare. Ar putea fi HTC 11

16.03.2017
HTC va anunţa ceva săptămâna viitoare. Ar putea fi HTC 11

Noile smartphone-uri HTC din seria U au fost lansate de puţin timp, însă acestea nu par a fi considerate flagship-urile adevărate ale companiei. HTC 10 nu s-a bucurat de un succes foarte mare, însă a reuşit să primească mai multe laude decât modelul precetend, One M9. Se pare însă că vom afla mai multe despre un urmaş al acestuia, probabil HTC 11 foarte curând, întrucât compania a programat un anunţ pentru data de 20 martie.

Informaţiile de faţă îşi au originea pe pagina de Facebook din Taiwan a HTC, unde compania a publicat o fotografie cu mesajul „spring is coming”, alături de data de 20 martie 2017. Acesta ar putea fi momentul în care noul HTC 11 ar putea fi dezvăluit, sau doar momentul în care vom primi un nou teaser pentru acesta.

Curios este însă faptul că nu au apărut pe internet zvonuri despre un posibil HTC 11, lucru care sugerează fie că nu există, fie că HTC a reuşit să ţină proiectul secret atât de multă vreme. Totodată, anunţul lui HTC 11 acum, înainte de disponibilitatea chipset-ului Snapdragon 835 ar sugera că noul flagship ar beneficia de acelaşi Snapdragon 821 de anul trecut.

Având în vedere grafica folosită pentru acest teaser, este posibil să fie vorba despre un anunţ legat de noul Sense UI, care a debuta anul trecut pe HTC 10, cu teme personalizabile. Nu trebuie exclusă nici posibilitatea lansării unei noi versiuni de Sense UI, probabil bazată pe noul android 7.0 Nougat.

Vom afla mai multe săptămâna viitoare, când HTC va face anunţul oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult