HTC va anunţa seria Desire 10 înainte de sfârşitul lunii septembrie

06.09.2016
HTC va anunţa seria Desire 10 înainte de sfârşitul lunii septembrie
Nu toţi producătorii de smartphone-uri s-au grăbit să lanseze noi modele în cadrul IFA 2016. Săptămâna aceasta urmează să vedem noile dispozitive LG şi Apple, iar HTC nu se lasă mai prejos, anunţând un eveniment care va avea loc spre sfârşitul lunii. Acesta pare să fie realizat în jurul noii serii de dispozitive Desire 10, care ar putea înlocui HTC 10 pe segmentul high-end, la un preţ mai mic. 
 
 
Evenimentul va avea loc pe data de 20 septembrie şi sunt aşteptate dezvăluirile a două dispozitive Desire 10. Unul dintre ele este Desire 10 Lifestyle, un model mid-range despre care se zvoneşte că va fi foarte ieftin, în ciuda materialelor de calitate folosite pentru realizarea sa. Cu un display HD de 5,5″, versiuni cu 2 GB RAM şi 16 GB stocare sau 3 GB RAM şi 32 GB stocare şi camere foto de 5 şi 13 megapixeli, în categoria de preţ de 150 de dolari doar smartphone-uri de la companii chinezeşti vor putea concura, iar acestea nu vor avea în spate un brand cu renume precum HTC.
 
HTC Desire 10 Pro în schimb ar putea fi alternativa mai ieftină la HTC 10, care nu s-a bucurat de succesul pe care compania îl aştepta. Acesta se zvoneşte că este echipat cu Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4 GB RAM, display de 5,1″ QHD şi o cameră foto de top.
 

 

 
Va fi foarte interesant de urmărit modul în care HTC poziţionează aceste terminale pe piaţă şi dacă lansarea seriei Desire 10 va duce la limitarea ofertei de smartphone-uri din partea companiei în viitor. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult