Huawei ar putea lansa Nova 4, primul său model cu display perforat înaintea Samsung

28.11.2018
Huawei ar putea lansa Nova 4, primul său model cu display perforat înaintea Samsung

Samsung Galaxy A8s este un telefon pe care mulţi aşteaptă să îl vadă în special pentru că va fi primul model de la Samsung echipat cu un display perforat. Acesta va poziţiona camera foto frontală în display, în colţul din stânga-sus, însă acesta ar putea ajunge pe piaţă mai târziu decât oferta concurentă cu capabilităţi similare. Huawei deja a început să sugereze că va lansa un telefon similar în luna decembrie, publicând o imagine de promovare pe unul din conturile sale oficiale de Weibo.

Zvonurile din ultimele câteva zile sugerau că Samsung va oferi Galaxy A8s mai întâi în China, prezentarea oficială urmând a avea loc în decembrie, iar lansarea în luna ianuarie. Întrucât Huawei doreşte cu orice preţ să întreacă Samsung din toate punctele de vedere, în special în vânzări, pentru a ajunge pe locul întâi mondial, compania a pornit un proces accelerat de dezvoltare al dispozitivelor, încercând să ofere alternative la toate produsele concurente.

Pentru Galaxy A8s se pare că vom avea parte de modelul Huawei Nova 4, primul său model echipat cu display perforat, care deja a fost văzut într-un mijloc de transport în comun în China. Telefonul are camera poziţionată în colţul din stânga-sus şi pare să beneficieze de un jack pentru căşti. Alte detalii concrete despre acesta nu sunt încă disponibile, însă zvonurile vorbesc despre un hardware de top, cu chipset Kirin 980, acelaşi pe care l-am întâlnit pe Mate 20 Pro şi 6 GB RAM.

Deja ştim că Samsung plănuieşte să păstreze acest design şi pe modelele de top din 2018, precum Galaxy S10, aşa că nu ar fi ieşit din comun să presupunem că dacă tehnologia se dovedeşte a fi uşor de implementat rapid şi Huawei va păstra această filozofie de design pe modelele P30 care urmează să fie lansate în primăvară.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult