Huawei ar putea plănui pentru luna martie lansarea P60, Mate X3 și Watch 4

07.03.2023
Huawei ar putea plănui pentru luna martie lansarea P60, Mate X3 și Watch 4

Se zvonea că Huawei ar putea pregăti un anunț surpriză la Mobile World Congress pentru seria P60, însă informațiile care circulă deja de mai multe luni s-au dovedit a fi mai credibile. Se pare că următoarele smartphone-uri high-end ale companiei Huawei vor debuta mai degrabă spre sfârșitul lunii martie, și vor veni alături de un nou dispozitiv pliabil din gama Mate și câteva accesorii noi din gamele FreeBuds, Watch și Talkband.

Huawei P60 și P60 Pro ar putea fi echipate cu procesoare diferite

Un leaker cunoscut pe rețeaua chineză Weibo drept „Classmateguan”, care a mai oferit în trecut informații despre lansările Huawei înainte de anunțul oficial, a plasat următoarea lansare Huawei pe data de 23 martie. În cadrul acestei lansări, ar trebui să ne așteptăm să vedem noile modele din gama Huawei P60, care va fi compusă dintr-un model standard și un „Pro”, cel mai probabil, alături de un nou pliabil numit Mate X3. Nu este clar însă dacă Mate X3 va folosi același design cu ecran pliabil la exterior, precum modelele Mate X, Xs și Xs 2, sau dacă va fi urmașul lui Mate X2, telefonul pliabil pe format „Fold”, similar cu cel de la Samsung.

Nu este clar nici ce fel de procesoare vor integra aceste modele. Probabil că, la fel ca seria Mate 50 din toamnă, P60 va folosi tot Snapdragon 8+ Gen 1, în timp ce P60 Pro și Mate X3 ar putea beneficia de Snapdragon 8 Gen 2. care a fost anunțat încă din toamna anului trecut. Oricare ar fi modelul de procesor ales, cu siguranță nu va integra un modem 5G, întrucât Qualcomm are interdicție din partea SUA de a livra tehnologii 5G către Huawei.

Configurația P60 Pro ar putea integra un ecran de 6,6” de la BOE cu rezoluție QHD+ și refresh rate la 120 Hz, cu o cameră foto principală bazată pe un senzor RYYB (red, yellow, yellow, blue) și zoom periscopic.

Celelalte accesorii care ar putea debuta alături de aceste telefoane sunt căștile FreeBuds 5, seria de ceasuri Watch 4 și o nouă generație de produse hibrid TalkBand B7.

sursa: Phone Arena

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult