Huawei confirmă existenţa lui Honor Magic, noul flagship al brandului său secundar

07.12.2016
Huawei confirmă existenţa lui Honor Magic, noul flagship al brandului său secundar

Huawei pregăteşte lansarea unui nou smartphone de top sub brandul Honor, oferind momentan doar un nume, data la care îl va dezvălui şi câteva sugestii despre capabilităţile acestuia. Săptămâna viitoare, pe 16 decembrie, compania va organiza un eveniment de lansare pentru Honor Magic în China, un smartphone care va ieşi din tiparele acestei serii. Probabil că acesta va fi primul flagship Honor cu adevărat important, care va ieşi din umbra dispozitivelor Huawei din seriile P şi Mate.

Momentan detaliile despre Honor Magic sunt limitate, fiind bazate pe zvonuri încă neconfirmate. Acesta ar putea fi primul dispozitiv Honor care adoptă un display cu margini curbate, panoul fiind realizat de către Samsung. Acest lucru sugerează că vorbim despre un display AMOLED, iar anumite surse susţin că acest dispozitiv ar putea avea ecranul curbat pe toate laturile. Nu este clar la ce se referă numele „Magic”, probabil fiind vorba despre funcţii noi, pe care nu le-am mai văzut până în prezent pe smartphone-uri.

Fiind vorba despre un nou smartphone produs de Huawei, probabil că vom vedea din nou chipset-ul Kirin 960, care a debutat luna trecută odată cu modelele Mate 9, care poate concura pe teren egal cu ceea ce oferă Qualcomm pe segmentul high-end. Probabil că vom primi alte informaţii neoficiale în zilele care urmează, însă momentan acest proiect pare să fi fost destul de bine ascuns de către Huawei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult