Huawei dezvăluie lista telefoanelor care primesc actualizare la Android 6.0

20.10.2015
Huawei dezvăluie lista telefoanelor care primesc actualizare la Android 6.0

Huawei pregăteşte saltul la Android 6.0, publicând deja o listă cu dispozitivele care vor primi noua versiune de Android.

Unul dintre cei mai activi producători smartphone din piaţa chineză, Huawei este responsabil anul acesta şi cu producerea unui telefon Nexus ce va ajunge şi în pieţele de desfacere internaţionale. Însă acesta nu este singurul smartphone Huawei care primeşte sistemul de operare Android 6.0, compania având în plan să livreze noul OS şi pe alte dispozitive deja lansate.

Cu referire la terminalele comercializate pentru piaţa din China, lista publicată de Huawei include modele ca Ascend P8, P8 Max şi P8 Youth Edition, Mate 7, Mate S, G7, G7 Plus, Honor 4X, Honor 6, Honor 6 Plus, Honor 7, Honor 7i, Honor Play 4C, Honor X2, Maimang 4 (variantă locală pentru modelul  G8), Mate 7 şi Mate S.

Chiar dacă Huawei nu menţionează acest lucru în mod explicit, este posibil ca lista publicată să fie valabilă şi pentru dispozitivele adresate pieţelor de desfacere internaţionale. Potrivit companiei, actualizările la Android 6.0 (Marshmallow) vor fi disponibile începând cu luna viitoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult