Huawei Honor 6A, un nou smartphone de buget bazat pe Android 7.0 Nougat

23.05.2017
Huawei Honor 6A, un nou smartphone de buget bazat pe Android 7.0 Nougat

Huawei extinde gama Honor de telefoane cu Android adresate cumpărătorilor cu bugete mici. Noul model Honor 6A se prezintă într-o carcasă din metal şi pune la dispoziţie un ecran de 5” cu rezoluţie HD.

Dispozitivul livrat cu versiunea Android 7.0 este motorizat de chipsetul Snapdragon 430 (CPU octa-core la 1.4GHz), ajutat cu 2GB memorie RAM. Configuraţia nu ar trebui să pună probleme acumulatorului de 3020 mAh, Honor 6A oferind astfel o autonomie peste medie.

Pe lista dotărilor mai intră o cameră foto de 13MP, cameră frontală de 5MP, senzor biometric, 16GB memorie internă şi conectivitate 4G pentru acces la servicii de internet mobil.

Disponibil pentru începând cu data de 1 iunie în oferta magazinelor asiatice, Huawei Honor 6A va putea fi achiziţionat pentru echivalentul a 115 dolari. Va exista însă şi o versiune mai bine dotată, prevăzută cu 3GB memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare, la preţul de 145 dolari. Momentan, nu exisă informaţii privind un eventual debut al acestui model în pieţele europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult