Huawei Honor 7 ajunge în România în această toamnă

08.09.2015

Săptămâna trecută, pe 31 august, Huawei a anunţat că Honor 7 va ajunge în România în toamna acestui an. Fiind deja lansat în Asia, acest smartphone este unul dintre reprezentanţii categoriei premium a companiei, oferind hardware puternic şi un design plăcut. L-am văzut pe viu la IFA 2015 pentru prima dată, iar impresiile iniţiale sunt pozitive.

Honor 7 de la Huawei este bazat pe procesorul proprietar octa-core Kirin 935 şi vine echipat cu 3 GB memorie RAM, 16 GB spaţiu de stocare şi un acumulator de 3.100 mAh. Display-ul de 5,2” nu ar trebui să iasă prea mult în evidenţă, având în vedere rezoluţia Full HD, însă ar trebui să fie comparabil cu cel de pe alte smartphone-uri din această categorie de dispozitive. Camerele foto de 20, respectiv 8 megapixeli ar trebui să ofere performanţă ridicată, fiind echipate cu obiective luminoase cu diafragmă f2.0 pentru cea principală şi f2.4 pentru cea secundară.

Huawei a integrat deja celebra interfaţă Emotion UI  pe noul Honor 7, oferind aceleaşi funcţii bine cunoscute de utilizatorii modelelor precedente ale companiei. Telefonul va ajunge în România în două variante de culoare: Mystery Gray şi Fantasy Silver. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult