Huawei Honor 7 va veni şi în Europa

Huawei a confirmat lansarea terminalului Honor 7 şi în Europa. Iniţial, smartphone-ul a fost anunţat pentru piaţa din China, cu specificaţii înalte şi cu un preţ foarte mic pentru ceea ce oferă, însă compania nu a putut să confirme la momentul respectiv disponibilitatea lui în alte regiuni. Deşi încă nu au fost dezvăluite toate detaliile, măcar ştim cu siguranţă că vom găsi în viitorul apropiat terminalul şi în magazinele bătrânului continent.

Având în vedere că preţul din China este echivalent cu aproximativ 300 de euro fără contract, ceea ce oferă Honor 7 este foarte atractiv. Avem de a face cu o construcţie unibody din aluminiu, display de 5,2” cu rezoluţie Full HD, 3 GB memorie RAM, cameră foto cu senzor de 20 megapixeli, autofocus cu detecţie de fază şi blitz dual-tone, cameră frontală de 8 megapixeli şi acumulator de 3.100 mAh. La baza terminalului stă chipsetul proprietar Kirin 935, care integrează opt nuclee Cortex-A53 şi un GPU Mali-T628.

Cu siguranţă, versiunea europeană a lui Honor 7 va veni la un preţ uşor ridicat faţă de cel din China, întrucât vor fi adăugate taxele de transport şi TVA-ul aferent regiunii, însă chiar şi aşa, va rămâne un smartphone competitiv în gama de preţ în care se va încadra. Urmează să aşteptăm noi veşti din partea Huawei, care vor dezvălui preţul oficial şi data la care va ajunge în magazine. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult