Huawei Honor 7, lansat oficial pentru piaţa din România

22.10.2015
Huawei Honor  7, lansat oficial pentru piaţa din România

Huawei a adus în România noul său vârf de gamă smartphone. Honor 7 include un cititor de amprente care funcţionează în orice unghi, cameră foto cu rezoluţie 20 MP şi ecran de 5.2˝, adăpostite într-o carcasă premium confecţionată integral din metal şi acoperită cu un înveliş ceramic.

Huawei Honor  7

Honor 7 se adresează tinerilor curajosi, pentru care regulile au fost făcute să fie reinventate. Iar honor7 exact asta face: reinventează felul în care utilizatorii se raportează la tehnologie şi oferă experienţe peste aşteptări.” a declarat Sorina Măcărescu, country manager Huawei Romania, compania care produce şi importă oficial, prin distribuitorii săi, gama Honor.

Acceptând aplicarea amprentei din diferite unghiuri, cititorul de amprente promite autentificarea mai rapidă în aplicaţiile care suportă această metodă. De ajutor este şi capabilitatea de auto-învăţare, responsabilă cu îmbunătăţirea preciziei de scanare prin reînregistrarea amprentelor folosite. Senzorul biometric suportă gesturi intuitive prin care utilizatorii pot răspunde la telefon, realiza fotografii şi aplica alte comenzi la alegere.

La interior, carcasa lui Huawei Honor  7 ascunde o configuraţie cu procesor octa-core (HiSilicon Kirin 935) şi 3 GB memorie RAM, un acumulator de 3100 mAh şi 16GB memorie internă. Dispozitivul integrează tehnologia Huawei Signal+, realizând operaţiunea de scanare şi selectare a releelor telecom cu semnal mai puternic de până la 80 ori mai rapid decât telefoanele mobile obişnuite.

Huawei Honor  7

Cu rezoluţie 20 MP, camera foto principală este motorizată de un senzor Sony IMX 230, ajutat cu tehnologia honor de focalizare rapidă şi lentile cu deschidere f2.0, promiţând imagini de bună calitate chiar şi în condiţii de iluminare scăzută.

Camera frontală de 8 MP este ajutată cu lentile ce oferă deschidere f2.4, respectiv blitz LED pentru selfie-uri de bună calitate chiar şi pe timp de noapte.

Huawei Honor 7 va fi disponibil în oferta www.emag.ro, la preţul de 2049 RON, începând de săptămâna viitoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult