Huawei lansează Band 6, o brățară de fitness care poate fi confundată cu un smartwatch

05.04.2021
Huawei lansează Band 6, o brățară de fitness care poate fi confundată cu un smartwatch

Huawei a anunțat oficial o nouă brățară inteligentă: Band 6. Aceasta pare însă la prima vedere să fie mai degrabă similară în funcționalitate și design cu modelul Huawei Watch FIT, decât cu o brățară tradițională. Totuși, dimensiunile și funcțiile sale rămân la un nivel de bază, doar ecranul fiind semnificativ mai mare în dimensiuni față de generația precedentă. Desigur, aceasta este o brățară realizată pentru a intra în concurență directă cu noua Xiaomi Mi Smart Band 6, oferind capabilități similare.

Huawei Band 6 promite autonomie de două săptămâni

Huawei Band 6 are un design foarte atrăgător, în special pentru cei care au apreciat felul în care arată Huawei Watch FIT. Avem de a face cu un ecran de 1,47” cu panel AMOLED, cu 148% mai mare decât cel de pe generația precedentă. Brățara de fitness este echipată cu un pulsoximetru pentru monitorizarea saturației oxigenului din sânge și cu un senzor de puls, ambele oferind informații toată ziua.

De asemenea, noua brățară de fitness de la Huawei promite două săptămâni de utilizare la o singură încărcare și se laudă cu monitorizarea somnului, cât și cu 96 de rutine pentru activități sportive. Ce nu are acest model față de ceasurile inteligente ale companiei este un sistem de operare deschis. Huawei Band 6 vine cu un software proprietar, care nu acceptă instalarea de aplicații.

Totuși, există un nivel de personalizare al interfeței, cu diverse modele de afișare pentru ecranul principal. De asemenea, brățările și corpul ceasului sunt livrate în diverse culori.

band 6 specs

Prețul pentru Huawei Band 6 este de asemenea foarte interesant. Având în vedere componentele pe care le integrează, prețul de 219 yuan, adică în jur de 30 de euro este foarte atractiv pentru cei care sunt în căutarea unei brățări de fitness care să ofere majoritatea funcțiilor necesare. Probabil că prețul va creste puțin atunci când dispozitivul va ajunge și în magazinele din Europa.

sursa: Slashgear

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult